Dag 103 Negreira - Cee
Blijf op de hoogte en volg John
30 Juli 2007 | Spanje, Cee
Verslag van 30/7.
1)Route.
Start 6.50 uur.
Aankomst 18.00 uur.
Pleisterplaats: Cee *)
Vandaag gelopen 49 km. Totaal gelopen 2884 km. Totaal 3.845.333 stappen.
Tot Cabo Finistere nog: 18 km of, 24000 stappen
2) Landschap/omgeving.
Weinig dorpen maar veel bos, weiden, akkers en zee in een heuvelachtige omgeving.
3) Het weer.
Zonnig/heet met temperaturen tussen 10 en 39 graden.
4) Lichamelijke conditie.
Goed, afgezien van enkele blaren en hete voeten.
5) Psyche.
Goed.
6) Belevenissen/ontmoetingen.
Dit bericht komt tot stand met gemengde gevoelens, enerzijds ben ik bezig met mijn thuisreis ( ook belangrijk) en anderszijds ben ik bezig met het laatste gedeelte van de tocht.
De afgelopen nacht heb ik redelijk doorgebracht op een turnmat. Het gestommel begon om 5 uur. Daarom ben ik maar opgestaan en gaan wandelen. De 1e koffiestop was in Pena en de 2e in Santa Marina en omdat we nog wat geld over hadden hebben we nog een fris-stop ingelast in Olveiroa.
Vandaag had ik ook nog een ontmoeting met een nederlandse spirituele genezer. Hij vroeg me of er problemen waren en ik heb hem geantwoord; nu nog niet. Hij legde het traject af per vouwfiets en bij beklimmingen liep hij. Hij was bijna geheel gekleed in het oranje. Hij vond dat we heel snel liepen en dus geen problemen konden hebben.
In de refugio nog wat bekenden getroffen.
Ik ga nu kijken wat vanavond de pot schaft.
8) Slaapplaats.
Refugio municipal.
*) Cee is een gemeente aan de kust op een landtong in de Spaanse provincie A Coruña in de regio Galicië.
Groet en tot morgen dag 104,
JanDe.
30 Juli 2007 - 19:59
Webmaster:
Beste volgers,
Limburgers zijn in de regel bescheiden mensen, zo ook jullie webmaster. Ik krijg dan ook rode koontjes en een brok in mijn keel van alle complimentjes die ik van jullie mocht ontvangen.
Deze pluimen wil ik graag delen met allen die hebben meegeholpen om de site elke dag vorm te geven.
Groet en tot morgen dag 104,
JanDe. -
30 Juli 2007 - 20:27
Annie:
Beste JanDe
Mijn berichtje kan er ook nog bij,roder zullen je koontjes wel niet meer worden.
Ook van mij de complimenten voor de dagelijkse berichten van de reis. Sjappo!
Iedere dag keken we weer uit naar de berichten en de mooie foto's. bedankt.
Tot Woensdag, Annie
30 Juli 2007 - 20:33
Liesbeth:
Ik hoorde van Stefan(mijn zoon die ook bij Steevens werkt) dat Bonnie zei dat je woensdagavond weer op Limburgse bodem bent.
Denk wel aan een warme trui het is hier niet zo goed weer. Maar misschien kun je nog wat spaanse zon meenemen.