Dag 27 Llanes-Serdio
Door: JanDe.
Blijf op de hoogte en volg John
27 September 2010 | Spanje, Llanes
Verslag van 27-9-2010 .
1) Route.
Start 8.10 uur vanuit Llanes
Aankomst 16.30 uur.
Pleisterplaats: Serdio
Vandaag gelopen 34 km. Totaal 726 km.
Totaal 968.000 stappen.
2) Landschap/omgeving.
Bos, akkers en weilanden in een heuvelachtige omgeving.
3) Het weer
Zonnig weer met temperaturen tussen 12 en 23 ºC.
4) Lichamelijke conditie.
Goed.
5) Psyche.
Goed.
6) Belevenissen/ontmoetingen.
In Llanes was het gisteravond koopavond en het was er een drukte van jewelste.
Het leek veel op Valkenburg in zijn topdagen, maar dan zonder Cauberg. Je kon het ook merken aan de prijzen die waren eveneens van een toeristisch niveau. Het gehele stadje was feestelijk verlicht. Van morgen was de schoonmaakploeg bezig de laatste resten van de koopavond te verwijderen. De route van vandaag was naar ons beider mening het mooiste in de eerst 15 km. We liepen toen de GR E9 die langs de kust van Spanje loopt. Wel met veel heuveltjes maar met een zeer mooie natuur met ook zeegezichten.
Zo had het van ons de hele dag mogen zijn maar helaas de werkelijkheid was anders. Er wachtte ons nog een stuk asfalt met druk verkeer waardoor de petten van ons hoofd waaiden. Vandaag is ook de laatste sigaar gesneuveld van de voorraad die Piet had meegenomen bij ons vertrek 28 dagen geleden.
Het moment van afkicken is begonnen en waar dit allemaal toe zal leiden (of is het lijden) weten we nog niet. Door de foto’s die we nog maken krijgen jullie misschien al een beeld.
Geen rokende foto’s meer in de toekomst.
8) Slaapplaats.
In de refugio
9) Eten.
In een plaatselijk restaurant.
Voor foto’s klik op onderstaande link:
Groet en tot morgen dag 28 ,
JanDe.
28 September 2010 - 17:03
Pol En Mady:
Hallo Piet ,
In naam van opa hartelijk dank voor de mooie kaart en de verjaardagswensen, we maken er zaterdag as zeker een onvergetelijke dag van maar morgen 29 sept gaan we met zijn allen een glaasje gaan drinken op zijn 90 ste verjaardag.
We lezen met plezier iedere dag jullie verslag en we zijn ervan overtuigd dat het zal lukken , de ene dag gaat het beter dan de andere maar de km gaan vooruit en dat is de bedoeling, we wensen jullie nog veel stapgenot toe in droog en goed weer en dat alles verder verloopt naar jullie zin .
Het beste Piet en vele groetjes