Dag 76 Rustdag in St Jean
Blijf op de hoogte en volg John
03 Juli 2007 | Frankrijk, Parijs
Verslag van 3/7.
1)Route.
Start ……uur.
Aankomst ……uur.
Pleisterplaats: St Jean rustdag
Vandaag gelopen 0 km. Totaal 2016 km.
Totaal 2.688.000 stappen.
2) Landschap/omgeving.
Veel steden en weinig bos, weiden en akkers in een heuvelachtige omgeving.
3) Het weer.
Een bewolkte dag bij temperaturen tussen 14 en 24 graden.
4) Lichamelijke conditie.
Nog steeds iets last van de linkerknie.
5) Psyche.
Goed, al valt het tegen om afscheid te nemen van Richard en geen kilometers te maken.
6) Belevenissen/ontmoetingen.
Waren niet opgenomen in het SMS-bericht. Wel zijn nog meer foto's geplaatst bij het bericht van John eerder vandaag.
Om 22.15 uur alsnog bericht ontvangen van John met de volgende inhoud<
De rustdag startte met het afscheid nemen van de gasten van gisteravond, die verder gaan met hun route. Mijn schoenen zijn voorzien van nieuwe zolen, die weer kunnen slijten op het asfalt in Spanje. Vandaag inkopen gedaan en met een lunch afscheid genomen van Richard. Het avondmaal was net als gisteren gevarieerd en uitstekend van smaak, een ster waardig. Vandaag tijd gehad om met de nieuwe gasten te praten en met de eigenaren. Morgen meer.
8) Slaapplaats.
Gite 'Etappe bij Huberta en Arno.
Groet en tot morgen dag 77,
JanDe.
03 Juli 2007 - 19:34
MIA EN THEI:
JOHN: NU JE DE 2000KM HEBT VOLGEMAAKT,IS DE REST,VOOR JOU NOG MAAR EEN PEULESCHIL.
WE WENSEN JE MET DEZE MIJLPAAL VAN HARTE PROFICIAT EN VOOR DE LAATSTE LOODJES ALLE
GELUK EN EEN GOEDE GEZONDHEID TOE.
GROETJES EN ZIENS. -
03 Juli 2007 - 20:01
Monique En Dees :
Oet Berg en Terbliet
John, wij volgen je iedere dag! We hebben het doorgestuurd gekregen van Nic. Geweldig wat je presteerd! Ga zo door!
Veel groetjes van Monique en Dees -
03 Juli 2007 - 20:49
Marc:
Ha die John ! Bedankt nog voor je sms je met Billy gaat het goed. Nog even en dan mag hij uit het ziekenhuis !
2000 km ! Je bent al aardig op weg ! Met die nieuwe zolen kom je er wel !
Heel veel groetjes van Marc, Claudia, Dee Dee & Billy -
03 Juli 2007 - 22:14
Petrus:
Om je ziel rein te krijgen heb meer nodig dan alleen deze tocht!
Een man met 2 gezichten dat weten we allemaal!
Respect voor de wandeling maar wie is er nu een heilig boontje ?
Kijk eens goed naar je zelf in de spiegel en krab je eens achter je oren!
Kom tot bezinning en ga het gevecht aan met de beer en de gier...
04 Juli 2007 - 11:33
Theo Zijlstra:
John, knappe prestatie. Succes met de laatste loodjes. -
04 Juli 2007 - 11:33
Ger Jakobs:
Hallo John,
Gisteravond is Anja en Math op visite bij mij geweest. Ze zijn vannacht om 12.45 bij mij weggegaan.
Ik heb een boodschap aan PETRUS.
Als je een beetje karakter hebt dan schrijf je geen annoniem bericht maar wees een flinke vent of vrouw en doe dat dan onder je eigen naam. Ik vind het in ieder geval een zwak verhaal en als je een persoonlijkheid bent dan spreek je hier iemand persoonlijk op aan dan kan de persoon in kwestie zich verdedigen.
PETRUS ik hoop in ieder geval dat jij niet in de hemel terecht komt.
(SLAPJANUS) als je met een vinger naar iemand wijst dan wijzen 4 vingers naar jezelf.