Rustdag - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van John Ackermans - WaarBenJij.nu Rustdag - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van John Ackermans - WaarBenJij.nu

Rustdag

Door: John Ackermans

Blijf op de hoogte en volg John

03 Juli 2007 | Frankrijk, Parijs

Beste volgers,
Dank jullie allen voor de steun en aanmoedigingen het doet goed deze te lezen. Zal deze rustdag gebruiken om mijn spaans op te poetsen. Verder mij voor te bereiden op de oversteek in de pyrineen. De nodige zaken te kopen en morgen de nieuwe zolen in te lopen op spaans grondgebied.

Tot een volgende keer,

Groet John.

• 03 Juli 2007 - 06:42

Ger Jakobs:

Hallo John,
    Veel succes met de oversteek naar Spanje.
    Met de bergen in het vooruitzicht zal het een zware tocht worden maar de natuur wat je te zien zult krijgen zal veel goed maken. Knap gedaan de eerste mijlpaal is er en op naar het laatste stuk van de tocht. Proficiat en op naar Spanje.
    Groetjes van Ger, Annemie en kids

• 03 Juli 2007 - 11:21

Carlien:

Hallo John, wij kennen elkaar niet, maar ik volg je al een hele tijd door je verhalen te lezen. Voor mij een deel van de voorpret, vanaf 18 augustus loop ik de route ook, ik vertrek dan vanuit St Palais en ben ook van plan in SJPP bij Huberta en Arno te overnachten. Ik wens je nog een heel mooie en goede tocht door Spanje en ik duim voor je dat je knie en de rest van het fysiek je niet (meer) in de steek laat. Ik blijf 'met je meelopen'. Geniet ervan en... buen camino!