Dag 60 Varaire rustdag.
Blijf op de hoogte en volg John
17 Juni 2007 | Frankrijk, Varaire
Verslag van 17/6.
1)Route.
Start -- uur.
Aankomst -- uur.
Pleisterplaats: Varaire
Vandaag gelopen 0 km. Totaal 1606 km.
Totaal 2.141.333 stappen.
2) Landschap/omgeving.
Bebouwde kom.
3) Het weer.
Vandaag bewolkt met temperaturen van 14 tot 24 graden.
4) Lichamelijke conditie.
Slecht, veel last van linker knie, rest is Oké.
5) Psyche.
Slecht, gedwongen rust vanwege knie.
6) Belevenissen/ontmoetingen.
Gisteravond inkopen gedaan in een winkel tegenover de gite, Hilda en ik moesten voor het eten zorgen. Het hoofdgerecht deed Hilda en het voorgerecht werd door mij verzorgd. We werden geassisteerd door Richard en René. Kenny een jonge Zwitser deed ook mee en later schoof Frederico de zwitser met de paraplu ook aan. Michael had een aperitief gemaakt en pikte ook wat mee. Ik had de Fransen verrast met het voorgerecht, brood gebakken met ananas en kaas. Aansluitend aan het eten werd nog de nodige wijn gedronken.
Vanmorgen met de hele gite om 5.00 uur opgestaan,omdat ze een lange en warme tocht voor de boeg hadden.Afscheid genomen met de woorden: Als het goed gaat tot morgen. Later vanmorgen met Frederico nog wat geploudert en de rest van de dag gerust op het bed en gepuzzeld. Helaas is geen mogelijkheid voor internet in het dorp. Mijn nieuwe slaapplaats is ingericht, nu nog even kijken wat Tafereag voor eten brengt.
De blessure is vochtophoping in de knie. Met rust, gel en een kniekous moet dit overgaan, hopelijk snel.
8) Slaapplaats.
Een garage met bed.
Groet en tot morgen dag 61,
JanDe.
17 Juni 2007 - 16:52
Liesbeth Tummers:
Neem je rust en veel sterkte
groetjes liesbeth -
17 Juni 2007 - 19:15
Marjan En Peter:
john veel beterschap, rust is nu even van essentieel belang. Het komt allemaal wel goed. Kop op! -
17 Juni 2007 - 19:43
Webmaster:
John, na intensief overleg met de bedrijfsarts en bestudering van je medisch dossier, komen we tot de volgende conclusie: Morgen hervatten. -
17 Juni 2007 - 19:58
Thei Maesen:
Hallo John,
op kermiszondag in Meas lees ik dat je last hebt van je knie!
Het is wat met die "knoken" Neem even de tijd, kop op en dan weer verder. Maar neem dan ook de broodnodige rust tussendoor!
Groet, Thei.