Welkom - Reisverslag uit Stein, Nederland van John Ackermans - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Stein, Nederland van John Ackermans - WaarBenJij.nu

Welkom

Blijf op de hoogte en volg John

29 Augustus 2010 | Nederland, Stein

Route Santiago 2010, welkom.

Geachte volger,

Zoals u ongetwijfeld reeds hebt vernomen gaat John, dit keer samen met Piet op't Broek, weer wandelen.
Dit keer vanaf Santiago en Finisterre terug richting Nederland.
Waar de tocht precies zal eindigen is nog niet bekend. De (vlieg)start is op 31 augustus en de loopstart op 1 september. U kunt vanaf 31 augustus elke dag een reisverslag verwachten. De webmaster is net zoals in vorige afleveringen ondergetekende JanDe.
John, Piet en de webmaster wensen jullie veel lees- en kijkplezier.

Groet,
JanDe

• 29 Augustus 2010 - 13:58

Vandijck Maarten:

Veel succes ik zal jullie zeker volgen, Groetjes Maarten (www.heikabouters.webs.com)

• 29 Augustus 2010 - 14:22

Mart En Sil:

Veel wandel plezier
    We zullen het weer volgen
    Groetjes Mart en Sil

• 29 Augustus 2010 - 19:10

Anneke Armengaud:

hoe is het mogelijk, ook ik ben dit jaar begonnen aan een nieuwe camino en wel vanuit Le Puy en Velay en...ook niet alleen, samen met mijn vriendin, die je regelmatig met mij samen hebt gezien tijdens de zondagwandelingen. Wij hebben afgelopen juli 2 weken gewandeld van Le Puy naar Figeac (een prachtige wandeling,we hebben snikheet weer gehad en het traject was soms redelijk pittig), 270 km. Onze vriendschap is er alleen maar beter door geworden, we delen nu een heel byzondere ervaring. Bovendien hebben we het voornemen om elk jaar 2 weken te lopen om uiteindelijk met zijn tweetjes de hele camino vanuit le Puy te hebben gedaan. En nu lees ik dus dat jij ook weer aan de wandel gaat en ook met een vriend (neem ik aan tenminste)ik kan jullie niet anders dan een "buen camino" toewensen en voor jou, John, ik hoop dat deze ervaring net zo mooi wordt als de vorige in 2007. Ik heb er een prachtige herinnering aan. Succes.

• 30 Augustus 2010 - 13:30

Dienie:

natuurlijk volg ik je. Ik hoop dat de camino in dit heilige jaar en in omgekeerde richting weer net zo boeiend is, ook voor de volgers.

• 31 Augustus 2010 - 12:01

Annie En Wil Hanssen:

Wij wensen beiden een mooie en voorspoedige reis.

• 31 Augustus 2010 - 20:02

Marjan En Peter:

hallo John

horen dat jullie een goede reis hebben gehad. Wat een temperatuurverschil! Zal wel even wennen zijn. Wij wensen jou en Piet veel wandelplezier en volgen jullie berichten op de voet. Heel veel succes.