Dag 66 Miradoux - Condom - Reisverslag uit Condom, Frankrijk van John Ackermans - WaarBenJij.nu Dag 66 Miradoux - Condom - Reisverslag uit Condom, Frankrijk van John Ackermans - WaarBenJij.nu

Dag 66 Miradoux - Condom

Blijf op de hoogte en volg John

23 Juni 2007 | Frankrijk, Condom

Beste volgers,

Verslag van 23/6.
1)Route.
Start 6.00 uur.
Aankomst 15.50 uur.
Pleisterplaats: Condom *)
Vandaag gelopen 44 km. Totaal 1762 km.
Totaal 2.349.333 stappen.
2) Landschap/omgeving.
Weinig dorpen maar veel bos, weiden en akkers in een heuvelachtige omgeving.
3) Het weer.
Weer een bewolkte maar droge dag met temperaturen tussen 9 en 20 graden.
4) Lichamelijke conditie.
Nog steeds iets last van de linkerknie, rest is goed.
5) Psyche.
Goed.
6) Belevenissen/ontmoetingen.
Het avondeten was een echt Bourgondische maaltijd. Het eten bleef maar komen en dat voor 10 personen incl. de eigenaresse. Het duurde dan ook tot 22.30 uur voor we klaar waren met eten. Tijdens het eten heb ik gepraat met Pierre Pichot oa. over ziektekostenverzekeringen. Pierre is fysiotherapeut en ik heb hem natuurlijk naar mijn knie laten kijken. Hij gaf me wat tips voor de start en voor het einde van de tocht en volgens hem moest het vandaag wel lukken. Om 5.00 uur was reveille, na een licht ontbijt vertrokken met een beetje licht dat door het wolkendek drong. Om 9.00 uur de eerste koffie gedronken in Lectoure. Doordat het vannacht niet heeft geregend waren de paden nu eens niet modderig maar droog. Vandaag heb ik kilometers velden met zonnebloemen gezien, helaas nog in de knop anders zou het een "plaatje" zijn geweest. Ik be blij dat ik deze lange tocht goed heb doorstaan en dat geeft me weer hoop voor de komende dagen.
8) Slaapplaats.
Gite d'Etappe

*) Condom is een gemeente in het Franse departement Gers (regio Midi-Pyrénées) en telt 7251 inwoners (1999). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Condom.
De pelgrimsroute tussen Lectoure en Condom (35 km) (Chemin du Puy) is opgenomen in het werelderfgoed.
De oppervlakte van Condom bedraagt 97,7 km², de bevolkingsdichtheid is 74,2 inwoners per km². 43° 58'NB, 0° 22' OL

Groet en tot morgen dag 67,

JanDe.

• 23 Juni 2007 - 20:08

Peter En Marjan:

petje af voor wat jij allemaal presteert.zo te zien ontmoet je veel mensen en heb je het prima naar je zin. We missen onze zondagse wandelingen met ons 4-tjes wel een beetje. Pakken we toch wel weer op als je terug bent? Je bent nu zo'n "doorgewinterde" loper, daar is ons wandelen "spielerei" bij. Blij dat het redelijk gaat met je knie en hopen er het beste van. Tot horens en veel groeten.

• 25 Juni 2007 - 16:29

Pauline :

I don't care, hello everybody, I hope that
    you good wolk. I think to you. the hilda's short is very beautiful. hello to hilda, kenny, richard,michel if you see his. good bye
    ps: I hope you anderstand me

• 03 Juli 2007 - 22:30

Pierre:

pierrepichot77@yahoo.fr
    i hope all is wright. god bless you
    et encore bravo pour ton français...pierre the fysiotherapeute