Dag 64 Moissac - Auvilar - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van John Ackermans - WaarBenJij.nu Dag 64 Moissac - Auvilar - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van John Ackermans - WaarBenJij.nu

Dag 64 Moissac - Auvilar

Blijf op de hoogte en volg John

21 Juni 2007 | Frankrijk, Parijs

Beste volgers,

Verslag van 21/6.
1)Route.
Start 7.15 uur.
Aankomst 12.05 uur.
Pleisterplaats: Auvillar *)
Vandaag gelopen 23 km. Totaal 1698 km.
Totaal 2.264.000 stappen.
2) Landschap/omgeving.
Weinig dorpen maar veel bos, weiden, water en akkers in een heuvelachtige omgeving.
3) Het weer.
Zonnig met temperaturen tussen 14 en 25 graden.
4) Lichamelijke conditie.
De linkerknie wil nog niet zoals de restvan mijn body.
5) Psyche.
Goed
6) Belevenissen/ontmoetingen.
Gisteravond was de schoonzus van Richard naar de gite gekomen om spagettie te maken op Italiaanse wijze. Het was dan ook wel, moet ik zeggen , erg lekker. En dat uit de mond van iemand die niet graag pasta eet. Het was een 5-gangen menu met daarnaast nog enkele drankjes. Het was dus gezelligheid troef met 5 nationaliteiten aan tafel. De gite was gevestigd in het oude klooster, dat van binnen helemaal was gerenoveerd tot een mooi verblijf. In het verblijf was René de hostelier. Na het gezamenlijk ontbiet vanmorgen afscheid genomen van René en Pauline. Vannacht hebben we al weer een wolkbreuk gehad en dat was en route goed te merken. De modder ging tot over de schoenen en er was veel glijgevaar. Dus weer een beproeving voor mijn knie, hetgeen ik morgen wel zal merken.
Auvillar heeft veel oude bouwwerken, de gite is net verbouwd en beter dan menig 3-sterrenhotel. De kamer heeft zelfs een balkon op het zuiden.
8) Slaapplaats.
Gite d'Etappe.

*) Auvillar is een gemeente in het Franse departement Tarn-et-Garonne (regio Midi-Pyrénées) en telt 994 inwoners (2004). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Castelsarrasin. De oppervlakte van Auvillar bedraagt 15,6 km², de
bevolkingsdichtheid is 63,7 inwoners per km². 44° 4'NB, 0° 54' OL

Groet en tot morgen dag 65,

JanDe.

• 21 Juni 2007 - 15:31

De Vale Gier:

We hebben de route afgelegd Spanje, Frankrijk, België en Nederland maar jammer genoeg hebben we jou niet in ons vizier gekregen! We hebben honger, de Belgen probeerde ons te voederen met vers vlees... Ha, we zijn toch niet gek???
    Wat we willen ben jij, we zijn nu weer op weg naar de Spaanse grens! Daar wachten we samen met de Beer op jou. De klok begint te tikken... Loop eens wat door Wat zal dat genieten worden...

PS
    Als je vlucht voor de Beer, zullen we je grijpen aan je OREN!

De Vale Gier

• 21 Juni 2007 - 19:39

ROB En SIVIA:

Hoi john
    Daar zijn we weer. Terug in het kikker-
    land nederland. Na de kleine dip van je
    knie gaat het gelukkig weer wat beter
    met je. Hopelijk gaan de komende dagen
    je een stuk beter af. Tussen haakjes
    niet te veel leffe drinken is niet goed
    voor de kieen.
    Groetjes en dikke kus rob en silvia.

• 21 Juni 2007 - 19:45

Laurent:

John,
    ik zie dat je door je goede psyche (zie foto dag 61),je door kleine lichamelijke probleempjes niet uit het veld laat slaan.
    een diepe buiging en chapeau voor je prestatie. afmaken lijkt een overbodige boodschap.Komend weekend festiviteiten rondom Pater Karel,zal vragen of hij je bewaakt.

Groet Laurent