Dag 42 St Haon le Chatel - Bully Les 3 ponts
Blijf op de hoogte en volg John
30 Mei 2007 | Frankrijk, Parijs
Verslag van 30/5.
1)Route.
Start 7.35 uur.
Aankomst14.35 uur.
Pleisterplaats: Bully Les trois Ponts *)
Vandaag gelopen 27 km. Totaal 1111 km.
Totaal 1.481.333 stappen.
2) Landschap/omgeving.
Weinig dorpen maar veel bos, weiden, akkers en wijngaarden in een heuvelachtig landschap
3) Het weer.
Het was een zonnige dag met temperaturen tussen de 10 en 15 graden.
4) Lichamelijke conditie.
Goed, behalve de benen een knie en de rug. De nek doet weer gewoon mee.
5) Psyche.
Goed.
6) Belevenissen/ontmoetingen.
Gisteravond nog kennis gemaakt met Henk Castelijns uit Eersel. Hij voelde zich ziek en vroeg of hij mocht douchen in de gite. Natuurlijk help je een andere pelgrim. Ik heb hem een ontstekingsremmer van mij gegeven en vanmorgen voelde hij zich al wat beter. Ik heb hem geadviseerd om een apotheek op te zoeken om medicamenten in te slaan. Stella was ook in de gite. Gisteravond ben ik met haar een wijntje gaan drinken in een plaatselijke bar/restaurant waar alleen maar vrouwen aanwezig waren (naaikransje ?). Het ontbijt vanmorgen was karig, maar dat hoort erbij. Vanmorgen in Renaison inkopen gedaan, mijn voorraad is nu weer op peil en ook het gewicht van mijn (rug)zak is daardoor toegenomen.Van de druiven in de wijngaarden die we passeren wordt de Raonais gemaakt die we gisteren hebben geproefd, hij was lekker.Bij de gite chambre d'haute vandaag nog mijn onderhandelingsvaardigheid moeten aanspreken en met succes.
8) Slaapplaats.
Gite d'Etappe.
De foto's bij het bericht heeft John vandaag gestuurd.
*) Geen nadere gegevens bekend.
Groet en tot morgen dag 43,
oppervrakte 19,03 km²
298 inwoners
30 Mei 2007 - 18:56
AAT:
ja, ja afzien!!! wie oh wie heeft de foto gemaakt??? wij denken wel te kunnen raden wie! Niet te veel afzien hoor.
groetjes, het AAT -
30 Mei 2007 - 19:01