Aftrap van de webmaster. - Reisverslag uit Stein, Nederland van John Ackermans - WaarBenJij.nu Aftrap van de webmaster. - Reisverslag uit Stein, Nederland van John Ackermans - WaarBenJij.nu

Aftrap van de webmaster.

Blijf op de hoogte en volg John

18 April 2007 | Nederland, Stein

Morgen 19-04-2007 om 10.00 uur start John zijn voettocht naar Santiago de Compastela.
Om de thuisblijvende fans op de hoogte te houden van de voortgang en andere intressante belevenissen van de wandelaar is deze site aangevraagd.Indien gegevens voorhanden zijn wordt van elke dag een verslag op de site geplaatst.
Omdat een laptop ontbreekt in Johns rugzak en hij niet geheel afhankelijk wil zijn van internetcafés in het buitenland hebben we een aangepaste procedure afgesproken.John stuurt elke dag een SMS-bericht naar de webmaster.
Omdat de lengte van een SMS-bericht niet onbeperkt is, is een code afgesproken. De webmaster decodeert het bericht en vertaalt het naar de website.Na diepgaand onderzoek en uitgebreid overleg is besloten om te kiezen voor een wat rijpere webmaster, zijn naam?
JanDe.

Groet en tot morgen, dag 1.

• 19 April 2007 - 16:27

Rob Delbressine:

He die John, ruim 2786.4 km, wat een prestatie, respect om uberhoubt aan deze uitdaging te beginnen.Ik zal je avonturen op de voet volgen.Heel veel succes. Ik ben nu al trots erop dat je mijn neef bent :-)

• 20 April 2007 - 05:11

Johnny VdW:

Ik ben apetrots op mijn collega. Alleen de voorbereiding op deze voettocht was al een helse klus. Nu komt het echte werk. John: veel succes! Ik volg je "op de voet" achter mijn PC!